•                                            Aveti nevoie de un traducator polona?

  Biroul nostru de traduceri va ofera un traducator polona profesionist, bine pregatit si autorizat de Ministerul de Justitie din Romania. Traducatorii nostri va garanteaza traduceri de calitate cat mai rapede posibil.

  Indiferent de domenul de utilizare caruia apartine textul sursa (medical, juridic, tehnic etc.), fiecare traducator polona din cadrul echipei noastre este pregatit pentru orice nivel de dificultate. Dumneavoastra beneficiati astfel de un rezultat ireprosabil, mentinand totodata un raport calitate-pret avantajos.

  Va stam la dispozitie si cu serviciul de traducator polona online pentru efectuarea unor traduceri rapide si corecte. Oferim traduceri nu numai in limba polona, ci si in alte 26 de limbi, printre care si unele mai putin cunoscute. Pentru informatii puteti oricand sa ne contactati.

  Echipa noastra de traducatori specializati acorda o deosebita atentie documentelor dumneavoastra si va furnizeaza traduceri polona rapide la preturi fara concurenti.

  Dezvoltarea limbii polone

  1. 3000 i.Hr. -Limba proto-baltic-slava (ramura a limbilor proto-indo-europene) este vorbita de grupul proto-baltic-slav din jurul Lituaniei;

  2. Dupa o ruptura in natiunea proto-balto-slava din jurul anilor 1000 i.HR., limba celor care au migrat la est si sud se dezvolta in slava. Limba celor care au ramas in spatiul baltic va fi limba baltica;

  3. Tribul polonez a inceput sa isi formeze propria ramura distincta de limba slava in secolul al IX-lea, limba cunoscuta sub numele de polona veche, care se va dezvolta in polona moderna in secolul al XVI-lea. In timpul perioadei de dezvoltare a limbii poloneze, aceasta a incorporat multe cuvinte imprumutate dintr-o varietate de alte limbi cu care polonezii au intrat in contact. Printre limbile cu care au intrat in contact, mentionam: limbile germanice, latine (latina fiind si limba oficiala a Bisericii) si limbile slave de est.

  Gramatica limbii polone

  Limba polona nu se preda in multe universitati din Occident desi gramatica acesteia se aseamana cu cea a limbii ruse, iar cei care au studiat rusa vor considera gramatica polona mult mai usor de inteles decat altele.

  Limba polona este o limba flexionara, cu o ordine a cuvintelor relativ neconstransa de reguli, desi aranjarea care predomina este subiect-verb-complement. In polona, nu exista articole, iar pronumele subiecte sunt uneori omise.

CONTACT
Telefon Mobil:
0732.32.32.22
0745.53.51.25
0766.57.05.65
Email:
office@all-translations.ro
traduceri.legalizate@yahoo.com