• Va trebuie o traducere polona romana autorizata sau o traducere polona legalizata?

         Doriti sa apostilati sau sa supralegalizati o traducere polona romana?

         Puteti beneficia la biroul nostru de traduceri polona efectuate de un traducator polona autorizat de Ministerul Justitiei din Romania.

         Grupul nostru de traducatori polona cu experienta va ofera traducere polona romana de calitate, livrata la data stabilita de dvs.

         Veti primi traduceri polona corecte, fidele originalului, editate de un traducator polona profesionist. Noi va punem la dispozitie si traducere online pentru traduceri urgente indiferent de domeniul textului-sursa.

         Acordam atentie maxima fiecarui client si documentelor primite pentru traducere polona romana.

        Va ajutam si cu interpreti polona calificati la care puteti apela cu incredere.

        Aici gasiti traduceri polona, dar si alt fel de traduceri.

  Gramatica limbii polone

        Limba polona nu se preda in multe universitati din Occident. Cu toate acestea, gramatica limbii polone este asemanatoare in anumite privinte cu cea a limbii ruse, iar cei care au studiat rusa vor considera gramatica polona mult mai usor de inteles decat altele.

        Limba polona este o limba flexionara, cu o ordine a cuvintelor relativ neconstransa de reguli, desi ordinea care predomina este subiect-verb-complement. In polona, nu exista articole, iar pronumele subiecte sunt uneori omise.

        Substantivele au 3 genuri: feminin, masculin si neutru. Exista o distinctie intre subtantive masculine animate si inanimate la singular, si intre substantive masculine personale si impersonale la plural. Adjectivele se acorda cu subtantivele in gen, numar si caz. Atributele adjectivale preced de obicei substantivul.

        Verbele au aspect perfectiv sau imperfectiv. Verbele imperfective apar la prezent, trecut si viitor, conjunctiv/conditional, imperativ, infinitiv, participiu prezent, gerunziu prezent si participiu trecut. Verbele perfective au o forma simpla de viitor, trecut, conjunctiv/conditional, imperativ, infinitiv, gerunziu trecut si participiu trecut. Verbele conjugate se acorda cu subiectul in persoana, numar si (in cazul formelor de trecut si ale conjunctivului/conditionalului)

CONTACT
Telefon Mobil:
0732.32.32.22
0745.53.51.25
0766.57.05.65
Email:
office@all-translations.ro
traduceri.legalizate@yahoo.com